Wordpress alapú előfizetési megoldások

A WordPress rendszerekhez kapcsolódó, egyszerűen telepíthető előfizetési megoldások.
Kérjen 30 napos díjmentes tesztelést, és élvezze a szakértői támogatás előnyeit.

Frissítve

WordPress WooCommerce Subscription

A WooCommerce webáruház plugin népszerű előfizetéseket kezelő megoldása. Az előfizetési fizetési modult a WordPress adminisztrációs oldaláról lehet telepíteni.

Szoftver ára: 39.900 Ft

Telepítés, beállítás: 15.000 Ft

Frissítve

WordPress Gravity Forms

A Gravity Forms plugin az egyik legnépszerűbb megoldás, ha egyszerűen, professzionális formokat szeretnél készíteni, melyek kezelik az előfizetéseket is. A fizetési modult a WordPress adminisztrációs oldaláról lehet telepíteni.

Szoftver ára: 39.900 Ft

Telepítés, beállítás: 15.000 Ft

Frissítve

WordPress Give

A WordPress Give plugin az egyik legnépszerűbb adomágyűjtő megoldás, ha egyszerűen, és gyorsan szeretné megvalósítni az eseti és rendszeres támogatások gyűjtését. A fizetési modult a WordPress adminisztrációs oldaláról lehet telepíteni. A szoftver felhasználásának feltétele az ingyenes WordPress Give plugin telepítése.

Szoftver ára: 39.900 Ft

Telepítés, beállítás: 15.000 Ft


A Wordpress alapú előfizési megoldások díja 30 perc általános terméktámogatást tartalmaz, amely elsődlegesen emailben történik. A terméktámogatásnak nem része a szoftver telepítése, beállítása, vagy testreszabása. A további terméktámogatást 12.500 Ft / óra díjért biztosítjuk, 15 perces elszámolási egységekben számolva. A szoftverek díja egy domain néven történő felhasználásra vonatkozik. Több weboldon történő használat esetére mennyiségei kedvezményt biztosítunk.

A Wordpress előfizetési szoftverek megfelelő működéshez a tárhelyen engedélyezni kell az ionCube loader 10.x, vagy magasabb változatot, OpenSSL, és a cURL programokat. Az értékesített fizetési szoftvereket az ügyfelek igényei, és a változó működési környezetek alapján, előre meghatározott időközönként folyamatosan frissítjük. A fizetési szoftverek nem minden szerver, és szoftver környezetben működnek, és erre társaságunk nem is kötelezhető. A frissítések kiadásáról (jelenleg) külön értesítést nem küldünk. A díjmentes tesztelési időszak célja a szoftver működőképességének ellenőrzése.

-- 30 napos díjmentes tesztelési lehetőség, kiemelt ügyféltámogatás --


Legnépszerűbb megoldások | WooCommerce | Gravity Forms | Előfizetések kezelése | Fejlesztőknek | Díjmentes tesztelés

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE

Bankkártyás fizetés